Ga naar hoofdinhoud

orthoXpert

Wanneer u samen met uw orthopeed besloten heeft tot het vervangen van  uw knie of heup door een prothese volgt er een revalidatietraject van ongeveer drie maanden, waarin u de weefsels weer opnieuw moet gaan belasten. Onze fysiotherapeuten hebben veel expertise in het behandelen van nieuwe knie- en heupgewrichten. Voordat u de ingreep ondergaat, vindt er een nulmeting plaats in onze praktijk.  Daarna werkt u onder begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten  één tot meerdere keren per week aan het herstel van uw knie of heup. De zorgplannen van OrthoXpert zijn gebaseerd op de laatste wetenschap en evidentie.

samenwerking als basis voor de beste zorg

Bij OrthoXpert® werken orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten zeer nauw samen. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na uw operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen ervoor dat u het best passende behandelprogramma krijgt. De fysiotherapeut werkt met speciale OrthoXpert zorgplannen, waarbij de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart is gebracht en bij aanvang vastligt.

waarom orthoXpert®?

In Nederland worden steeds meer knie-, schouder- en heupoperaties uitgevoerd, mede veroorzaakt door een toenemend aantal sportletsels. Omdat het eindresultaat van zo’n operatie voor een belangrijk deel wordt bepaald door het behandelproces, is er behoefte aan goede behandelprogramma’s. Wij zijn één van de geselecteerde fysiotherapiepraktijken op Schouwen-Duiveland, die de speciale test- en meetinstrumenten heeft om de effecten van uw behandeling in kaart te brengen. Daarnaast is OrthoXpert ook ondergebracht bij onze collega PLUS-praktijken in Middelburg, Oost Souburg, Goes, Heinkenszand, Wolphaartsdijk en Burgh-Haamstede.

Meer informatie over het OrthoXpert® behandelprogramma vindt u op www.orthoxpert.nl

we halen u de eerste 6 weken thuis op!

Onze patiënten kunnen in speciale gevallen gratis gebruik maken van onze unieke haal- en brengervice. Wij bieden deze mogelijkheid aan onze patiënten die vanwege hun medische indicatie (status na operatie) niet in staat zijn om zelfstandig naar één van onze vestigingen te komen. Ideaal wanneer u qua vervoer bent aangewezen op uw partner, vrienden of buren.

U kunt u aanmelden via onze secretaresses op telefoonnummer 0111-450475 of door te e-mailen.

Fysant levert...

Fysant behandelt en begeleidt u om uw problemen met spieren, botten of gewrichten op te lossen, te verminderen én te voorkomen! Bewegen moet eigenlijk net zo vanzelfsprekend zijn als ademhalen, ongehinderd… Fysant biedt verschillende vormen van manuele- en fysiotherapie om u weer in beweging te brengen. Met veel aandacht en toewijding!

fysiotherapie

Onderzoek, advies en behandeling van stoornissen en beperkingen van het houdings- en bewegingsapparaat.

manuele therapie

In het algemeen is manuele therapie geschikt voor klachten die, behalve met pijn, ook gepaard gaan met het slechter kunnen bewegen van één of meerdere gewrichten.

psychosomatische fysiotherapie

Behandeling van spanning of stress-gerelateerde klachten en onverklaarde lichamelijke klachten zoals pijn en vermoeidheid, dat doet de psychosomatische fysiotherapeut.

kinderfysiotherapie

Door te bewegen en te spelen ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Maakt u zich zorgen over de ontwikkeling van uw kind?

orthoXpert

Wanneer u samen met uw orthopeed besloten heeft tot het vervangen van uw knie of heup door een prothese volgt er een revalidatietraject van ongeveer drie maanden.

(medische) fitness

Verantwoord bewegen met Fysant! Oefen- of trainingstherapie in de eigen fitnesszalen. In een economie waarin we het allemaal steeds drukker krijgen nemen we steeds minder tijd om te bewegen.

schrijf hier eenvoudig online in

Nieuws in beweging

Volg het laatste nieuws uit onze praktijk, ontdek welke activiteiten u in beweging brengen en lees meer over de nieuwste behandelmethoden. Blijf up-to-date om uw welzijn, de balans tussen lichaam en geest, te verbeteren.

Zoë is geboren!

Wij feliciteren Aimée, Marijn en Liva met de geboorte van hun mooie dochter en lieve zusje!

Lees verder
Collega’s gezocht

Tijdens het verlof van Aimée en Karin zijn wij op zoek naar (tijdelijke) vervanging voor de functie Front Office medewerker…

Lees verder
Parkinsonbeweegdag 2023

Afgelopen woensdag was het weer zover! In samenwerking met Allévo zorg- en dienstverlening, Katrien Beije en het Ellen Parkinson Project…

Lees verder

volg fysant op sociale media

of meld aan voor de nieuwsbrief

volg fysant op sociale media

of meld aan voor de nieuwsbrief

volg fysant op sociale media

of meld aan voor de nieuwsbrief

goed gevonden

Miereweg 3
4301 SJ Zierikzee

Back To Top