Ga naar hoofdinhoud

contact

Bel naar de praktijk, stuur een e-mail of maak gebruik van het contactformulier hiernaast.

  Ik wil graag meer weten over*


  Openingstijden

  We zijn vijf dagen per week open en staan graag voor u klaar!

  We zijn telefonisch bereikbaar via  0111 450475 op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 16.30 uur. Wanneer wij niet opnemen kunt u de voicemail inspreken en bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

   

  Behandelingen op afspraak, op werkdagen:

  Maandag: 7.30 – 21.00 uur
  Dinsdag: 7.30 – 18.00 uur
  Woensdag: 7.30 – 18.00 uur
  Donderdag: 7.30 – 21.00 uur
  Vrijdag: 7.30 – 18.00 uur

  Fysant fitness, op werkdagen:
  Fysant fitness is geopend van 07.30 tot 21.30 uur. Bekijk hier een overzicht van de fitnesstijden. Of pak de flyer mee die voor u klaarligt op de balie!

  Aimee en Natasja helpen u graag.

  Routebeschrijving

  De praktijk is gevestigd aan de Miereweg 3 in Zierikzee. Er is ruime parkeergelegenheid, maar wij adviseren u, indien mogelijk, met de fiets of lopend te komen. Het pand is volledig rolstoel- en scootmobiel toegankelijk.

  Met de auto vanuit Rotterdam/Bruinisse:
  Bij de eerste stoplichten na Nieuwerkerk rechtdoor richting de rotonde busstation Zierikzee rijden. Op de rotonde neemt u de tweede afslag richting Renesse/Haamstede. Bij de volgende stoplichten linksaf de Laan van St. Hilaire op. Op de rotonde bij het gemeentehuis rechtdoor. Vervolgens na ± 200 meter op de volgende rotonde rechts (Scheldestraat). Op het volgende kruispunt linksaf de Grevelingenstraat in. U passeert Frituur Plan West aan uw linkerhand en slaat linksaf de Miereweg in. U vindt ons centrum bij de eerste afslag rechts.

  Vanuit Renesse/Haamstede:
  Eerste stoplichten rechts af naar de Laan van St. Hilaire. Volg daarna de beschrijving vanuit Rotterdam.

  Vanuit Goes:
  Na de Zeelandbrug bij de eerste stoplichten rechtdoor, daarna bij de volgende stoplichten linksaf richting rotonde busstation Zierikzee. Volg daarna de beschrijving vanuit Rotterdam.

  Navigatiesysteem:
  Wanneer u een navigatiesysteem in de auto heeft kan het zijn dat u naar de verkeerde kant van de Miereweg geleid wordt. Onze toegangsweg is slechts met de auto bereikbaar vanaf de Grevelingenstraat. Wanneer u als bestemming Grevelingenstraat 2 invoert wordt u naar de ingang van de Miereweg geleid.

  Met de bus:
  Met de bus vanuit Rotterdam met lijn 133b of interliner 395 en vanuit Goes met lijn 132. Vanaf het busstation Zierikzee aan de Grachtweg kunt u verder met lijn 132 richting Poortambacht en uitstappen bij de halte Scheldestraat/Grevelingenstraat. Het is dan ± 100 meter lopen richting het gebouw van Allévo (voorheen Oosterschelde thuiszorg). Hierachter ligt ons paramedisch centrum.

  Google Maps
  U kunt vanuit Google Maps eenvoudig een routebeschrijving uitprinten.

  goed gevonden

  Miereweg 3
  4301 SJ Zierikzee

  volg fysant op sociale media

  of meld aan voor de nieuwsbrief

  volg fysant op sociale media

  of meld aan voor de nieuwsbrief

  volg fysant op sociale media

  of meld aan voor de nieuwsbrief

  Back To Top