Ga naar hoofdinhoud

onze expertise

Het team van Fysant bestaat uit specialisten die zich, naast hun dagelijkse werk, vol passie binnen hun eigen vakgebied hebben gespecialiseerd in een groot aantal specifieke behandelmethoden. Ontdek met welke klachten we u met behulp van deze behandelmethoden verder kunnen helpen én kunnen ondersteunen.

zeeland in beweging

De Zeeuwse Leefstijlroute is een wandelprogramma dat is bedoeld voor alle volwassenen die vanuit zorgprofessionals advies krijgen om op basis van bewegen aan hun leefstijl te werken. Vaak zijn dit mensen met een chronische aandoening, maar ook mensen zonder aandoening of verwijzing zijn welkom bij het programma.

In samenwerking met Zeeland in Beweging biedt Fysant De Zeeuwse Leefstijlroute aan. Geïnspireerd door het bewezen positieve effect van bewegen op gezondheid, willen wij, deelnemers in beweging brengen en tevens de kennis vergroten over het effect van een gezonde leefstijl op de gezondheid. Om zo te komen tot het uiteindelijke doel: Een duurzame leefstijlverbetering!

De Zeeuwse Leefstijlroute is een wandelprogramma van 20 weken, voor volwassenen die vanuit zorgprofessionals advies krijgen om op basis van bewegen aan hun leefstijl te werken. Vaak zijn dit mensen met een chronische aandoening, maar ook mensen zonder aandoening of verwijzing zijn welkom om leefstijlverbeteringen te realiseren.

Tijdens dit kosteloze programma wordt er niet alleen gewandeld, er worden ook workshops en clinics verzorgd met het thema ‘een gezonde leefstijl’ als leidraad. Na een informatieve avond wordt het programma gestart met een testdag. Hierbij wordt de huidige gezondheid getoetst en worden samen met u persoonlijke doelen opgesteld. Deze worden na het programma met een tweede testdag geëvalueerd.

Meer informatie en aanmelding via Zeeland in Beweging

schrijf hier eenvoudig online in

Nieuws in beweging

Volg het laatste nieuws uit onze praktijk, ontdek welke activiteiten u in beweging brengen en lees meer over de nieuwste behandelmethoden. Blijf up-to-date om uw welzijn, de balans tussen lichaam en geest, te verbeteren.

Zoë is geboren!

Wij feliciteren Aimée, Marijn en Liva met de geboorte van hun mooie dochter en lieve zusje!

Lees verder
Collega’s gezocht

Tijdens het verlof van Aimée en Karin zijn wij op zoek naar (tijdelijke) vervanging voor de functie Front Office medewerker…

Lees verder
Parkinsonbeweegdag 2023

Afgelopen woensdag was het weer zover! In samenwerking met Allévo zorg- en dienstverlening, Katrien Beije en het Ellen Parkinson Project…

Lees verder

volg fysant op sociale media

of meld aan voor de nieuwsbrief

volg fysant op sociale media

of meld aan voor de nieuwsbrief

volg fysant op sociale media

of meld aan voor de nieuwsbrief

goed gevonden

Miereweg 3
4301 SJ Zierikzee

Back To Top