Ga naar hoofdinhoud

fysant wil iedereen in beweging brengen

Met inzet van alle kennis en ervaring van het team van specialisten, een realistische doelstelling en vooral met een luisterend oor. Want: balans tussen lichaam en geest, dát brengt welzijn. Kom in beweging…

Fysant levert...

Fysant behandelt en begeleidt u om uw problemen met spieren, botten of gewrichten op te lossen, te verminderen én te voorkomen! Bewegen moet eigenlijk net zo vanzelfsprekend zijn als ademhalen, ongehinderd… Fysant biedt verschillende vormen van manuele- en fysiotherapie om u weer in beweging te brengen. Met veel aandacht en toewijding!

fysiotherapie

Onderzoek, advies en behandeling van stoornissen en beperkingen van het houdings- en bewegingsapparaat.

manuele therapie

In het algemeen is manuele therapie geschikt voor klachten die, behalve met pijn, ook gepaard gaan met het slechter kunnen bewegen van één of meerdere gewrichten.

psychosomatische fysiotherapie

Behandeling van spanning of stress-gerelateerde klachten en onverklaarde lichamelijke klachten zoals pijn en vermoeidheid, dat doet de psychosomatische fysiotherapeut.

kinderfysiotherapie

Door te bewegen en te spelen ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Maakt u zich zorgen over de ontwikkeling van uw kind?

orthoXpert

Wanneer u samen met uw orthopeed besloten heeft tot het vervangen van uw knie of heup door een prothese volgt er een revalidatietraject van ongeveer drie maanden.

(medische) fitness

Verantwoord bewegen met Fysant! Oefen- of trainingstherapie in de eigen fitnesszalen. In een economie waarin we het allemaal steeds drukker krijgen nemen we steeds minder tijd om te bewegen.

schrijf hier eenvoudig online in

Nieuws in beweging

Volg het laatste nieuws uit onze praktijk, ontdek welke activiteiten u in beweging brengen en lees meer over de nieuwste behandelmethoden. Blijf up-to-date om uw welzijn, de balans tussen lichaam en geest, te verbeteren.

Zoë is geboren!

Wij feliciteren Aimée, Marijn en Liva met de geboorte van hun mooie dochter en lieve zusje!

Lees verder
Collega’s gezocht

Tijdens het verlof van Aimée en Karin zijn wij op zoek naar (tijdelijke) vervanging voor de functie Front Office medewerker…

Lees verder
Parkinsonbeweegdag 2023

Afgelopen woensdag was het weer zover! In samenwerking met Allévo zorg- en dienstverlening, Katrien Beije en het Ellen Parkinson Project…

Lees verder

onze expertise

Het team van Fysant bestaat uit specialisten die zich, naast hun dagelijkse werk, vol passie binnen hun eigen vakgebied hebben gespecialiseerd in een groot aantal specifieke behandelmethoden. Ontdek met welke klachten we u met behulp van deze behandelmethoden verder kunnen helpen én kunnen ondersteunen.

revalidatie na covid

Als je herstelt van COVID-19 is de behandeling die je nodig hebt afhankelijk van je klachten. Bij problemen met het bewegen en het uitvoeren van dagelijkse activiteiten kan de fysiotherapeut je helpen met advies en begeleiding.

longaandoeningen (copd)

COPD is een afkorting van de Engelse term ‘Chronic Obstructive Pulmonary Disease’, dit betekent chronisch obstructieve longziekte (er is dus een aanhoudende obstructie in de longen). Het is een verzamelnaam voor de longaandoeningen chronische bronchitis en longemfyseem.

kaakgewrichtsproblemen

Kaakproblemen kunnen ontstaan door overbelasting van de kauwspieren. Ook kan stress een belangrijke rol spelen. Uw kaakproblemen kunnen echter ook te maken hebben met problemen vanuit het kaakgewricht. Maar ook oorpijn, hoofdpijn en nekpijn kunnen te maken hebben met stoornissen in het kauwstelsel.

parkinson

Fysant fysiotherapie heeft zich al in een vroeg stadium aangesloten bij het Zeeuwse ParkinsonNet. Dit zijn 65 regionale netwerken van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten met de ziekte van Parkinson en zo multidisciplinair samenwerken. Goed nieuws voor de patiënt!

dry needling

Dry needling is een behandelmethode die gericht is op het verminderen van pijn en spierspanning. Tijdens een dry needling-behandeling wordt met een dunne naald triggerpoints in spieren behandeld.

duizeligheidsklachten

Duizeligheidsklachten komen veel voor. Gemiddeld 20% van de 65 plussers heeft last van duizeligheidsklachten. Balansstoornissen en duizeligheid gaan vaak samen. Wat is duizeligheid? Licht in het hoofd, zwaar gevoel in het hoofd, de wereld draait, of draaien we zelf, of bang om om te vallen of… Iedereen beschrijft het anders.

zeeuwse leefstijlroute

De Zeeuwse Leefstijlroute is een wandelprogramma dat is bedoeld voor alle volwassenen die vanuit zorgprofessionals advies krijgen om op basis van bewegen aan hun leefstijl te werken. Vaak zijn dit mensen met een chronische aandoening, maar ook mensen zonder aandoening of verwijzing zijn welkom bij het programma.

“Zeer goed geholpen. Mensen met expertise.”

“Professionele en toch persoonlijke aanpak.”

“Uitstekende zorg, altijd vriendelijke mensen.”

“Omdat men je daar op het gemak stelt, en open en eerlijk de klachten bespreken en uitleg geven hoe ze de behandeling gaan uitvoeren. Ik ben dik tevreden!”

“Creëert een aangename sfeer. Luistert zeer goed, stelt de juiste kritische vragen en heeft een uitstekend gevoel voor humor!”

“Zeer positief, luistert goed, kan zich goed verplaatsen in de klachten en geeft een duidelijk antwoord op alle vragen en is deskundig.”

“Er werd goed geluisterd, en op een aangename manier zorg verleent.”

“Vriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn.”

“Goed geholpen, neemt de tijd, luistert naar je verhaal.”

volg fysant op sociale media

of meld aan voor de nieuwsbrief

volg fysant op sociale media

of meld aan voor de nieuwsbrief

volg fysant op sociale media

of meld aan voor de nieuwsbrief

alles over fysant

Ontdek hoe het team van Fysant vanuit de praktijk in Zierikzee iedere dag gepassioneerd werkt aan beweging en maak kennis met onze werkwijze.

Fysant bestaat uit een hecht team van specialisten, die elke dag met passie en enthousiasme werken. Kom jij ons team versterken?

goed gevonden

Miereweg 3
4301 SJ Zierikzee

Back To Top