over fysant

Teamfoto Fysant

Team

Lopen, staan, springen, bukken. Bewegen moet eigenlijk net zo vanzelfsprekend zijn als ademhalen, ongehinderd. Tot u last krijgt van uw spieren, botten of gewrichten. Samen met Fysant werkt u aan een oplossing. Fysant, gevestigd aan de Miereweg te Zierikzee, behandelt en begeleidt u om uw problemen op te lossen, te verminderen en ook te voorkomen. Met manuele- en fysiotherapie of fitness, maar in ieder geval met aandacht, toewijding… en plezier. Want, werken aan bewegen met resultaat (tevreden bezoekers) is wat óns beweegt.


het team van fysant

Fysant bestaat uit een hecht team van specialisten, die elke dag met passie en enthousiasme werken aan uw gezondheid. Doorontwikkeling en (bij)scholing staan bij Fysant hoog in het vaandel! Onze medewerkers stellen zich graag persoonlijk aan u voor op de team-pagina.


huisgenoten van fysant


de naam

Fysant is een samentrekking van fysiotherapie en ‘ant’, Engels voor mier, want Fysant zit immers aan de Miereweg. De streepjes in de naam staan symbool voor de traptreden omhoog naar herstel. Fysant helpt u daar graag bij.

Fysant-Logo-(accent)


nog meer weten over Fysant?

 


Revalidatie na covid (corona)

Een grote groep mensen blijft last houden van diverse klachten na corona (covid-19). Dit zien we zowel bij mensen die ernstig ziek zijn geweest en zijn opgenomen in het ziekenhuis met soms zelfs een IC-opname. Maar ook bij mensen die thuis zijn uitgeziekt.     De meest voorkomende restklachten zijn: Vermoeidheid en verlaagde inspanningstolerantie Verminderde […]

lees meer

manuele- & fysiotherapie

Onderzoek, advies en behandeling van stoornissen en beperkingen van het houdings- en bewegingsapparaat.

lees meer

kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het observeren, onderzoeken en behandelen van kinderen van 0-18 jaar.

lees meer

psychosomatische fysiotherapie

Behandeling van spanning of stress-gerelateerde klachten en onverklaarde lichamelijke klachten zoals pijn en vermoeidheid, dat doet de psychosomatiche fysiotherapeut.

lees meer

(medische) fitness

Verantwoord bewegen met Fysant! Oefen- of trainingstherapie in de eigen fitnesszalen.

lees meer

fysanté gezond leven

Bewust ontspannen helpt lichamelijke en vermoeidheidsklachten te verminderen en bevordert de gezondheid.

lees meer