handtherapie

Onze hand is een belangrijk en prachtig gecompliceerd lichaamsdeel. Na een operatie als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval is een snelle en specialistische aanpak van groot belang. Operatie en nabehandeling gaan daarom hand in hand, waarbij de samenwerking tussen specialisten en therapeuten gestroomlijnd moet verlopen. 
bron: handenteam

Heeft u klachten aan hand, pols of vingers? Bent u geopereerd of is er sprake van een trauma (bv. onderarm- of polsfractuur, peesletsel) of heeft u klachten na overbelasting?

Fysant is sinds 2008 aangesloten bij het handennetwerk. Dit is het netwerk van specialisten en therapeuten, die gespecialiseerd zijn in het behandelen van de handen in Zeeland en West-Brabant. Het is opgericht door het revalidatiecentrum “Lindenhof” in Goes. Het streven van het netwerk is een zo optimaal mogelijke zorg voor de patiënt.
De fysiotherapeuten van Fysant, die gespecialiseerd zijn in handentherapie en deel uitmaken van het netwerk zijn Simone van Damme-Pawlowski en Frank Kamsma.

Voor meer informatie kunt u altijd een afspraak maken op basis van een verwijzing van de huisarts of specialist. Ook kunt u gebruik maken van de directe toegankelijkheid fysiotherapie (DTF) zonder tussenkomst van een arts. Op www.handenteam.nl vindt u nog meer informatie.


Heeft u klachten aan hand, pols of vingers? Bel gerust met (0111) 450 475!


manuele- & fysiotherapie

Onderzoek, advies en behandeling van stoornissen en beperkingen van het houdings- en bewegingsapparaat.

lees meer

kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het observeren, onderzoeken en behandelen van kinderen van 0-18 jaar.

lees meer

psychosomatische fysiotherapie

Behandeling van spanning of stress-gerelateerde klachten en onverklaarde lichamelijke klachten zoals pijn en vermoeidheid, dat doet de psychosomatiche fysiotherapeut.

lees meer

(medische) fitness

Verantwoord bewegen met Fysant! Oefen- of trainingstherapie in de eigen fitnesszalen.

lees meer

fysanté gezond leven

Bewust ontspannen helpt lichamelijke en vermoeidheidsklachten te verminderen en bevordert de gezondheid.

lees meer

bedrijfsfysiotherapie

Bedrijfsfysiotherapie richt zich op reïntegratie van zieke werknemers. Denk bijvoorbeeld aan burn-out training of preventief werkplekonderzoek.

lees meer