fysant wil iedereen in beweging brengen

Met inzet van al haar kennis en ervaring, een realistische doelstelling en vooral een luisterend oor. Want: balans tussen lichaam en geest, dat brengt welzijn.

Fysant biedt fysiotherapiemanuele therapiepsychosomatische fysiotherapie, kinderfysiotherapiebedrijfsfysiotherapie en (medische) fitness. Welkom in onze praktijk!

manuele- & fysiotherapie

Onderzoek, advies en behandeling van stoornissen en beperkingen van het houdings- en bewegingsapparaat.

lees meer

kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het observeren, onderzoeken en behandelen van kinderen van 0-18 jaar.

lees meer

psychosomatische fysiotherapie

Behandeling van spanning of stress-gerelateerde klachten en onverklaarde lichamelijke klachten zoals pijn en vermoeidheid, dat doet de psychosomatiche fysiotherapeut.

lees meer

(medische) fitness

Verantwoord bewegen met Fysant! Oefen- of trainingstherapie in de eigen fitnesszalen.

lees meer

fysanté gezond leven

Bewust ontspannen helpt lichamelijke en vermoeidheidsklachten te verminderen en bevordert de gezondheid.

lees meer

bedrijfsfysiotherapie

Bedrijfsfysiotherapie richt zich op reïntegratie van zieke werknemers. Denk bijvoorbeeld aan burn-out training of preventief werkplekonderzoek.

lees meer

Nationale Diabetes Challenge

1 oktober 2017

Fysant heeft ook dit jaar meegedaan aan de Nationale Diabetes Challenge. Het was weer een succes. Vele bloedsuikerwaardes zijn verbeterd, iedereen heeft de eindstreep gehaald op Papendal, veel leuke contacten zijn er ontstaan en velen blijven doorwandelen. Ook in 2018 doet Fysant weer mee. Heeft u diabetes en bent u geinteresseerd laat het ons weten.

lees meer

Bedrijfsuitje!

22 juli 2017

Vrijdag 28 juli heeft Fysant zijn jaarlijkse teamuitje. Dit betekent dat de praktijk is gesloten vanaf 12 uur. Het antwoordapparaat kan ingesproken worden. Ook kan men contact opnemen via de mail, die wordt zaterdag nog verwerkt. Nieuwe aanmeldingen kunnen zich inschrijven via de website: de rode knop met ‘online inschrijven’. Esther de Bos van Dietheek […]

lees meer