8 mei: Marathon voor Parkinson

7 april 2021

Ik ga 8 mei 2021 mijn eerste marathon ooit lopen. Ik doe dit niet zomaar; ik wil hiermee geld inzamelen voor mensen met de ziekte van Parkinson. Mijn doel is wel ambitieus te noemen; binnen de 3 uur wil ik finishen. En dat voor een eerste marathon.

Als gespecialiseerd fysiotherapeut behandel ik al zo’n 9 jaar mensen met de ziekte van Parkinson. De behandeling vindt vaak plaats in de fysiotherapiepraktijk, waarbij ik deze mensen met name help bij het bewegen. Bewegen is voor iedereen ontzettend belangrijk, maar bij deze doelgroep des te meer.

Aan het eind van de zomer, na de marathon, wil ik in samenwerking met Fysant een dag organiseren met ‘out of the box’ activiteiten voor mensen van Schouwen-Duiveland met deze ziekte. Erg veel kunnen we nog niet verklappen, maar de dag zal waarschijnlijk op het strand plaatsvinden.

Omdat bewegen als een medicijn is voor de ziekte van Parkinson, zullen er deze dag verschillende bewegingsactiviteiten plaatsvinden die niet alledaags zijn. Een uniek dagje uit waarin bewegen, buitenlucht en gezelligheid centraal staan. Dit alles in samenwerking met het Ellen Parkinson project.

Door mij te sponsoren lever je een bijdrage aan een onvergetelijke dag voor iedereen.

Sponsoren kan via de volgende QR code of middels het bankrekeningnummer
NL65 RABO 0192 0904 10 T.N.V Ellen Parkinson Project

Je kan m’n rug op!?
Sponsor je €25 (of meer)? Dan komt jouw naam op het shirt te staan waar ik de marathon in ga lopen. Jouw ‘3 hours of fame’! Stuur dan een mail naar lennen@fysant.nl met je voor –en achternaam. Doe dit voor 1 mei, het shirt moet namelijk nog gedrukt worden. Mocht je je naam niet op het shirt willen dan kun je dit uiteraard ook aangeven.

De exacte route die ik ga lopen wordt begin mei bekend gemaakt op deze website en facebook van Fysant. Tevens is het dan ook mogelijk om mijn locatie live te volgen.

Tot dan!