Fysant is ongewoon open.

25 maart 2020

Wij zijn niet gesloten, maar zeker ook niet open. Ook bij Fysant heeft de corona-crisis veel impact. Het overgrote deel van onze gebruikelijke activiteiten zijn nu niet mogelijk. Allereerst is de medische fitness gesloten en hierop volgend is het sterke advies om contact of nabijheid te vermijden. Met name voor risicogroepen en een groot deel van ons clientèle behoort daartoe.

 

Het is momenteel dus erg stil in de praktijk. Toch zijn wij nog in aangepaste vorm open. Wij trachten waar mogelijk hulp en begeleiding op afstand te bieden. Dit kan telefonisch, per email en sinds kort ook via beeldbellen. Dit is mogelijk voor onze huidige patiënten en nieuwe aanmeldingen. Dit is momenteel onze gebruikelijk werkwijze.

 

Daarnaast begeleiden wij nog enkele patiënten in onze oefenzaal waarbij aanvullende maatregelen getroffen worden: minimaal 1,5 meter afstand, handschoenen, mondkapjes en extra reiniging/desinfectie van materialen en apparatuur. Dit is uitsluitend van toepassing voor patiënten met gezondheidsproblemen welke niet enkele weken kunnen worden gestopt zonder aanzienlijke verslechtering van de gezondheid.

 

Bij zeer zwaarwegende redenen is behandeling binnen 1,5 meter/fysiek contact mogelijk mbv aanvullende beschermingsmaatregelen. Dit wordt besloten door de fysiotherapeut in overleg met uw arts. Momenteel vindt dit niet plaats..

 

Wij zijn bereikbaar op 0111-450 475 en info@fysant.nl

 

Indien u een van de volgende symptomen heeft kunt u niet op de praktijk komen:

 

 

 U moet uw afmelding doorgeven via 0111-450 475 en info@fysant.nl