Belangrijke update ivm het Coronavirus

15 maart 2020

Belangrijke update ivm het Coronavirus

Vanaf maandag 16 maart gaan alle medische fitnesstrainingen NIET DOOR in ieder geval tot en met 6 april 2020.

Groepsbehandelingen COPD, Parkinson, Oncofit en Revalidaties na een operatie (nieuwe heup/knie, voorste kruisband) gaan in aangepaste vorm wel door. Hierbij zorgen wij dat niet meer dan 4 personen in de oefenzaal aanwezig zijn en 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Ook zijn er aanvullende beschermingsmiddelen, hygiëne en eventueel aparte ingang.

Individuele zittingen kunnen nog steeds voortgang vinden binnen de volgende maatregelen:

Algemene maatregelen:

Indien een afspraak op de praktijk desondanks niet kan doorgaan zullen wij deze omzetten naar een telefonisch consult of (indien mogelijk) een huisbezoek.

Afmelden voor een behandeling:

Wilt u zich afmelden voor een behandeling dan verzoeken wij u, indien mogelijk, de afspraak per e-mail af te melden. Wij nemen dan telefonisch contact met u op. Dit kan via het algemene praktijk-emailadres: info@fysant.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0111-450 475. Mochten wij u niet direct te woord kunnen staan dan vragen wij u om de voicemail in te spreken en dan nemen wij contact met u op.

Gaat uw groepstraining niet door, maar vindt u het belangrijk om wel door een therapeut gezien te worden neem dan contact op met uw therapeut om de mogelijkheden te bespreken.

 

Alvast bedankt voor het begrip, namens team Fysant

Wij zullen onze maatregelen per dag beoordelen of ze bijgesteld moeten worden.