Gratis inloopspreekuur op dinsdagavond

28 augustus 2016

Fysant organiseert een gratis inloopspreekuur voor mensen die (onnodig lang) fysieke pijnklachten en of blessures ervaren.
Tijdens dit gratis inloopspreekuur analyseert de fysiotherapeut kort uw klacht en geeft indien mogelijk vervolgens deskundig advies. U kunt tijdens dit inloopspreekuur alles vragen omtrent sporten, bewegen en lichamelijk klachten.
Iedereen kan vrijblijvend terecht bij een fysiotherapeut voor vragen en deskundig advies.

Indien wenselijk kan er na het gratis medisch consult een afspraak fysiotherapie ingepland worden binnen het team van Fysant. De betreffende fysiotherapeut kan gelijk met u een afspraak maken bij één van onze collega’s met de meest specifieke kennis en ervaring binnen uw hulpvraag. Omdat er geen verwijsbrief van de huisarts meer nodig is kunt u rechtstreeks een afspraak maken met een fysiotherapeut. Tijdens deze screening en intake worden de klachten met u besproken en zal de fysiotherapeut met u een behandelplan opstellen.

Het gesprek tijdens het gratis inloopspreekuur duurt maximaal 10 minuten. U hoeft alleen te bellen naar 0111-450475 of een mail te sturen naar info@fysant.nl om aan te geven dat u komt.

Bij aankomst wordt er door onze receptioniste nog een aantal aanvullende gegevens opgenomen.

De start van het gratis inloopspreekuur is dinsdag 13 september van 19.30 tot 20.30.